För fler videos besök Evos hemsida

Varför EVO Boots

Vi är mycket glada att kunna erbjuda ytterligare ett alternativ till de boots vi under flera år har salufört med mycket gott resultat.
Det är ett medvetet val att vi håller ett mycket begränsat anta artiklar på vår hemsida då det är viktigt för oss att leverera produkter som verkligen fyller sin funktion och har hög kvalité.

Vi är mycket glada att kunna erbjuda ytterligare ett alternativ till de boots vi under flera år har salufört med mycket gott resultat.
Det är ett medvetet val att vi håller ett begränsat anta artiklar på vår hemsida då det är viktigt för oss att leverera produkter som verkligen fyller sin funktion och har hög kvalité.

 Vi har under lång tid provat ut olika boots som skulle ge en närmare känsla och mer justeringsmöjligheter till de hovar som kräver detta.
Att booten skall sitta säkert och bekvämt för att motverka skav samt ge ett bra grepp har varit viktiga faktorer för oss, tillika att den skall vare enkel att hantera.

Nu har vi äntligen funnit en mycket värdig kandidat till detta som vi kan stå bakom till 100%, Evo Boot!
Samma krav som vi tidigare haft på våra hovbeslag kvarstår och uppfylls även mer med denna boot.

Evo Boot är tillverkad i ett mycket slitstarkt och greppvänligt polymermaterial, den är smidig och följsam över hoven och har inget som kan absorbera fukt i sin konstruktion.
Denna Boot erbjuder en bred möjlighet till justering för att ge en helt omslutande känsla över hoven.
Väl justerad i kombination med sin inbyggda mjuka gaiter har den motverkat all form av skav på de hovar vi har provat och säkerställer en bekväm ritt för hästen mil efter mil.

I storlekstabellen bredvid får du en riktlinje på vilken storlek din häst kan tänkas ha.
Du hittar mer information samt hur  man går till väga vid mätning på Evo Boots egna hemsida. Det går även bra att höra av sig till oss för en vägledning eller beställning. Läs även igenom våran köpinformation.
För att du ska bli nöjd med dina boots krävs det att dom passar perfekt. Därför erbjuder vi bootsutprovning.

Vid utprovningen ska hovarna vara avskodda och nyverkade.

Ibland har vi provade boots hemma så hör gärna av dig om du kan tänka dig att köpa provade boots till ett reducerat pris.

Pris per par: 2100kr
Pris per styck: 1200kr

Klicka här för att komma till webbutiken